Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Wat zijn de verzendkosten?
Uw raamdecoratie wordt boven de € 100 gratis verstuurd, onder de €100 komen er € 9,95 verzendkosten bij.
Wat is de levertijd?
Mijnhoutenjaloezieën heeft een levertijd van 5 - 15 werkdagen, mits de fabriek de producten op voorraad heeft.
Via welke betaalmethodes kan ik betalen?
Via iDEAL (alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland). U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.
Via Creditcard (Visa en MasterCard). U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij dragen samen met uw creditcardorganisatie zorg voor een correcte afhandeling.
Via Paypal. Als je je bankrekening of creditcard aan je PayPal-rekening koppelt, blijft de werking exact hetzelfde. Het enige verschil is dat je geen betaalgegevens meer hoeft in te voeren, deze zijn veilig opgeslagen en worden automatisch voor je ingevuld.
Via Afterpay. AfterPay voert voor www.mijnhoutenjaloezieen.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.
Bancontact/Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank. Bent u klant van een van deze banken en maakt u gebruik van internetbankieren? Dan kunt u gebruik maken van Bancontact/Mister Cash.
Welke betalingsconditie hanteert Mijnhoutenjaloezieën ?
Daar onze producten 100% maatwerk zijn sturen wij uw order pas na betaling van het volledige bedrag naar onze fabriek. Wanneer u de betaling via één van onze betaalmethodes kiest wordt uw order direct besteld. Een Afterpay akkoord wordt ook gezien als volledige betaling.
Ik heb een klacht. Wat nu?
Graag ontvangen wij per email een duidelijke omschrijving van de klacht, voorzien van een duidelijke foto. Vermeld uw naam, ordernummer en afmeting van de jaloezie. Ingediende klachten worden gemiddeld binnen 2 werkdagen beantwoord.
Heb ik garantie?
Ja de garantie is twee jaar na afleverdatum, met de volgende dekking:
De garantie geldt in het geval van gebrekkige kwaliteit aan geleverd product, en verwerkte materialen. Schade door oneigenlijk gebruik, ondeugdelijke montage, of enige modificatie of verandering door opdrachtgever vallen hier niet onder. De garantie geldt niet voor nuanceverschillen in kleur en/of glans die volgens de technische maatstaven normaal geacht dienen te worden. Wat betreft de maatwerk producten is een tolerantie toegestaan van +/- 5mm voor wat betreft de breedte en +/- 45mm voor wat betreft de hoogte. beschadiging aan verpakking moet direct bij de medewerker van het vervoersbedrijf gemeld worden en op de vrachtbrief aangetekend worden. Eventuele beschadigingen aan lamellen of ophangbak dienen binnen 7 dagen na ontvangst van uw bestelling te worden gereclameerd. Na deze termijn kunnen alleen nog technische mankementen worden gereclameerd. Indien de Raamdecoratie niet in de originele verpakking wordt geretourneerd kunnen wij niet instaan voor eventuele beschadigingen. Opdrachtgever kan geen ander recht aan onze garantie ontlenen dan hierboven vermeld.

Houten lamellen

Lopen de lamellen altijd gelijk als ik 2 jaloezieën naast elkaar heb hangen?
De verticale ruimte tussen de lamellen is niet altijd exact hetzelfde en kan per jaloezie enkele millimeters afwijken. Hangen er dus 2 jaloezieën naast elkaar met dezelfde hoogte kan het voorkomen dat de lamellen niet exact evenwijdig lopen.
Hoe hoog is het lamellen pakket in opgetrokken positie?
De pakkethoogte is per jaloezieën lijn anders. Wanneer u voor original, deluxe of PVC kiest kan u naar beneden scrollen voor de specificaties, hier staan ook de pakkethoogtes aangegeven. (De pakkethoogtes kunnen altijd een aantal centimeters afwijken, wanneer u informatie over uw situatie zou willen kan u contact met ons opnemen)
Jaloeziehoogte Pakkethoogte
50 cm 13 cm
100 cm 19 cm
150 cm 25 cm
200 cm 31 cm
270 cm 40 cm
300 cm 46 cm
Wat zijn de afmetingen van de bovenbak?
25mm lamelbreedte: bovenbak hxd 42x43mm onderlat hxb 15x25mm
50mm lamelbreedte: bovenbak hxd 51x57mm onderlat hxd 15x50mm.
Hoe bedien ik de houten of pvc jaloezie?
Bij de original en PVC lijn is de bediening altijd standaard links kantelen en rechts optrekken. Bij de deluxe lijn kan u de bedieningskant zelf kiezen.
Hoeveel ladderbanden zitten er op een PVC jaloezie?
Aantal ladderkoorden / ladderbanden
Breedte 35 – 60cm 2 ladderbanden
Breedte 60,1 - 90 cm 3 ladderbanden
Breedte 90,1 - 130 cm 4 ladderbanden
Breedte 130,1 - 150 cm 5 ladderbanden
Breedte 150,1 - 180 cm 6 ladderbanden
Breedte 180,1 - 210 cm 7 ladderbanden
Breedte 210,1 - 250 cm 8 ladderbanden
Breedte 250,1 - 260 cm 9 ladderbanden
Zijn de houten jaloezieën geschikt voor gebruik in de badkamer?
Onze houten jaloezieën worden vaak in badkamers gebruikt, maar zijn hier niet speciaal voor gemaakt. Mocht er schade ontstaan door vocht is dit niet te reclameren. Wij hebben speciale kunststof jaloezieën (PVC) in 12 verschillende kleuren; wit en creme, informeer hiernaar bij onze medewerkers.
Zit er een afdeklat voor het ophangsysteem?
Ja wij leveren standaard een houten afdeklat bij de jaloezie. De afdeklat is 1cm breder dan de jaloeziebreedte. Tegen meerprijs kunt u ook een sierkoof krijgen die ook de zijkanten afdekt. Let wel op dat dit alleen in een op de dag situatie kan omdat de sierkoof breder is dan de jaloezie.
Is een ladderband standaard?
Ladderkoord leveren wij standaard in de kleur die bij uw houten jaloezie past. U kan eventueel ook kiezen voor een ladderband. Bij de original lijn wordt het band standaard in een matchende kleur met de lamellen geleverd. Bent u op zoek naar een houten jaloezie met een contrasterende kleur ladderband dan is dit wel mogelijk bij de deluxe lijn!
Van welk materiaal zijn de houten jaloezieën gemaakt?
De houten jaloezieën zijn gemaakt van Lindenhout ook wel Basswood genoemd.
Wat is het aantal banden op een jaloezie?
Aantal ladderkoorden / ladderbanden | Original
Breedte 29 - 90 cm 2 ladderbanden
Breedte 90,1 - 135 cm 3 ladderbanden
Breedte 135,1 - 165 cm 4 ladderbanden
Breedte 165,1 - 240 cm 5 ladderbanden
Aantal ladderkoorden / ladderbanden | Trend
Breedte 30 - 85 cm 2 ladderbanden
Breedte 85,1 - 150 cm 3 ladderbanden
Breedte 150,1 - 210 cm 4 ladderbanden
Breedte 210,1 - 270 cm 5 ladderbanden
 

Daarom kies je voor ons

  • Scherpe prijzen
  • Productie in eigen fabriek
  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt
veilig betaald met: