Aluminium jaloezieën op maat

Aluminium jaloezieën voor uw huis samenstellen? Dan bent u bij MijnHoutenJaloezieen.nl aan het juiste adres. De moderne aluminium jaloezieën op maat geven uw interieur een strakke, moderne uitstraling. Dankzij het roestvrije karakter van onze aluminium jaloezieën kunt u uw nieuwe raamdecoratie in elke ruimte in huis plaatsen. En dankzij productie in eigen fabriek bespaart u tot wel 40% op de prijs van nieuwe aluminium jaloezieën.

Wij zijn gesloten op de volgende dagen: 23, 25, 26 en 30 December

16 mm Aluminium

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Standaard of geperforeerd
 • Breedte tot 200 cm
 • Ideaal voor vochtige ruimtes
 • Verfijnde uitstraling
Adviesprijs € 61,00 Vanaf € 36,60

25 mm Aluminium

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Standaard, gepeforeerd of houtlook
 • Breedte tot 240 cm
 • Ideaal voor badkamers
 • Moderne uitstraling
Adviesprijs € 61,00 Vanaf € 39,65

50 mm Aluminium

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Breedte tot 330 cm!
 • Ideaal voor badkamers
 • Afwerking met ladderkoord of -band
 • Robuuste uitstraling
Adviesprijs € 110,63 Vanaf € 71,91
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2152 beoordelingen

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

Bekijk de houten / aluminium jaloezieën van onze klanten

Bekijk foto's »

Aluminium jaloezieën

Jaloezieën zijn al jaren erg populair. In veel woningen vindt u houten jaloezieën terug. Maar heeft u al nagedacht over het goedkopere, slijtvaste broertje van houten jaloezieën? Aluminium jaloezieën op maat zijn, zoals de naam al zegt, gemaakt van aluminium. Dit geeft direct een moderne look. Daarnaast zijn de lamellen slijtvast en roestvast, waardoor aluminium jaloezieën op maat ook in vochtige ruimtes als de keuken en badkamer geplaatst kunnen worden. Hiermee biedt deze vorm van raamdecoratie voor elke kamer in huis een perfecte oplossing!

De collectie aluminium jaloezieën van Joe Benelli

De aluminium jaloezieën van Joe Benelli zijn leverbaar in verschillende lamelbreedtes. Het meest populair zijn de 50 mm aluminium jaloezieën op maat, die qua uitstraling het meest lijken op houten jaloezieën. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor mooie 16 mm aluminium jaloezieën en 25 mm aluminium jaloezieën. Ons advies is: hoe groter het raam, hoe groter de lamelbreedte. De 16 mm jaloezieën zijn vooral geschikt voor kleine ramen in bijvoorbeeld het toilet of de badkamer.

Met meer dan 40 verschillende kleuren lamellen is er voor iedere woning een mooie kleur te vinden. Gaat u voor klassiek aluminium, kiest u voor stoere zwarte aluminium jaloezieën, wordt het antraciet, een bruine jaloezie of gaat u voor een aluminium jaloezie met houtlook? Alles is mogelijk! En dankzij de mogelijkheid voor ladderband kunt u uw aluminium jaloezie helemaal naar wens samenstellen. Benieuwd welke kleur het beste past bij uw woonwensen? Vraag dan gratis kleurstalen van onze aluminium jaloezieën aan via onze website. Ook van de ladderbanden zijn gratis kleurstalen aan te vragen.

Op maat gemaakte aluminium jaloezieën met ladderband of ladderkoord

Alle aluminium jaloezieën van MijnHoutenJaloezieen.nl worden 100% op maat gemaakt. Bij ons kunt u dus niet terecht voor kant en klare aluminium jaloezieën. Dit scheelt u veel gepruts met het zelf inkorten van horizontale lamellen. Kant en klare jaloezieën zijn vaak goedkope aluminium jaloezieën, omdat dit op voorhand geproduceerd kan worden. Helaas zit u dan vast aan standaard maten, die vaak niet mooi aansluiten. Daarnaast bent u er bij ons van verzekerd dat uw aluminium jaloezieën altijd naadloos aansluiten op uw ramen. Dit zorgt voor een mooi en strak geheel.

Daarnaast heeft u ook de keuze uit ladderkoord of ladderband. Standaard worden onze aluminium jaloezieën afgewerkt met ladderkoord. Bij de 50 mm jaloezieën heeft u ook de keuze voor ladderband, een stof die de ponsgaten in de jaloezie afschermen. Dit geeft niet alleen een rustig effect, maar ook een stijlvolle uitstraling. Aluminium jaloezieën op maat zijn iets duurder dan kant en klare aluminium jaloezieën, maar de prijs is het zeker waard. De optie in kleuren, de afwerking, de uitstraling, ladderkoord of ladderband.. Uw nieuwe aluminium jaloezieën op maat zijn elke euro waard

Het grote voordeel: aluminium jaloezieën geschikt voor vochtige ruimtes

Waarom kiezen voor aluminium jaloezieën als ik ook kan kiezen voor houten jaloezieën, vraagt u zich misschien af. Het grote verschil tussen jaloezieën van aluminium en hout is de vochtbestendigheid. Waar aluminium jaloezieën vochtbestendig zijn, kunnen standaard houten jaloezieën niet goed tegen vocht. Enkel Abachi jaloezieën kunnen in de badkamer geplaatst worden.

Aluminium jaloezieën hebben een roestvrije werking en kunnen dus goed tegen een hoge luchtvochtigheid, zonder dat dit het materiaal kan beschadigen. Wij adviseren hierbij wel om uw aluminium jaloezieën niet met ladderband, maar met ladderkoord af te werken. In de stof die gebruikt wordt voor ladderband kan schimmelvorming optreden.

Bepaal zelf de bedieningszijde van uw aluminium jaloezieën

Doordat u uw aluminium jaloezieën volledig op maat en naar eigen wens kunt samenstellen, heeft u alles zelf in de hand. Nadat u de gewenste maten en de kleur heeft gekozen, kunt u de bedieningszijde bepalen. Een aluminium jaloezie wordt uitgevoerd met zogeheten tuimelstang, waarmee u de stand van de horizontale lamellen kunt bepalen, en een bedieningskoord, waarmee u de jaloezie kunt ophalen of laten zakken. Als uw aluminium jaloezieën achter een bank, in een hoek of in een trapgat komt te hangen, is het fijn als de bediening makkelijk te bereiken is.

U heeft hierbij keuze uit vier verschillende combinaties en is volledig afhankelijk van uw wensen. Weet u niet aan welke zijde u de bediening zou willen hebben? Probeer thuis dan verschillende opties uit. Loopt u eenvoudig langs de linkerzijde of moet u juist extra uw best doen om een eventuele bediening aan de linkerzijde van het raam te bereiken? Zo wordt direct duidelijk wat voor u het makkelijkst is.

Optie voor zijgeleiding bij deuren en ramen

Komt uw aluminium jaloezie voor een deur of een raam te hangen? Om te voorkomen dat uw aluminium jaloezie tegen de deur of het kozijn botst, kunt u in ons bestelproces kiezen voor zijgeleiding. Hierbij wordt er staaldraad toegepast op uw aluminium jaloezieën. Door middel van een oogje wordt het staaldraad begeleidt en wordt uw aluminium jaloezie op zijn plek gehouden, ook als u uw jaloezie wil openen of sluiten.

Een aluminium jaloezie zonder zijgeleiding die tegen uw deur of kozijn botst, kan voor schade zorgen aan uw deur en raamdecoratie. Voor een kleine meerprijs kunt u uw aluminium jaloezieën al laten uitvoeren met zijgeleiding. Speciaal voor kunststof draai kiepramen hebben wij ook de optie voor klemsteunen. Deze klemmen zijn eenvoudig vast te zetten aan uw kunststof kozijn.

Eenvoudig uw nieuwe aluminium jaloezieën opmeten

Aluminium jaloezieën in de dag (in kozijn of tussen twee muurdelen)

 • Meet de breedte van het kozijn.
 • Meet de hoogte van het kozijn.
 • Bestel de kleinst gemeten breedte(minus 1 cm voor speling tussen jaloezie en kozijn) en gemeten hoogtemaat (allemaal in cm) als dagmaat voor uw houten jaloezieën.
 • De ophangbak waar de houten jaloezieën aan hangen is 6 cm in hoogte en 6 cm in diep.

Aluminium jaloezieën op de dag (op de muur)

 • Meet de breedte van het kozijn .
 • Meet de hoogte van het kozijn.
 • Bepaal de gewenste overlapping van de houten jaloezieën op het kozijn.
 • Bestel de kleinst gemeten breedte- en hoogtemaat plus de gewenste overlap (in cm) als bestel maat voor uw houten jaloezieën.
 • De hoogte maat is incl. de ophangbak.
 • De ophangbak waar de houten jaloezieën aan hangen is 6 cm in hoogte en 6 cm in diepte.

Aluminium jaloezieën bestellen in 7 eenvoudige stappen

Kunt u niet wachten om aluminium jaloezieën op maat te bestellen? Het bestellen van een aluminium jaloezie is erg eenvoudig. In de volgende zeven stappen leest u hoe u uw aluminium jaloezieën bestelt.

 1. Meet de juiste maten op door middel van het stappenplan hierboven
 2. Voer de gewenste afmetingen voor bamboe jaloezieën in in onze webshop
 3. Kies een van de stijlvolle kleuren horizontale lamellen
 4. Maak een keuze tussen ladderkoord (standaard) of ladderband
 5. Bepaal de bedieningszijde
 6. Kies de gewenste afwerking van het mechanisme, zoals de afwerking van de bovenbak
 7. Selecteer eventuele zijgeleiding of klemsteunen

Het onderhoud van uw aluminium jaloezieën

Voor het onderhoud van aluminium jaloezieën kunt u gebruik maken van een speciale jaloezieën borstel, die u tussen de horizontale jaloezieën kunt steken. Hiermee zijn uw aluminium jaloezieën schoon en stofvrij. Het schoonmaken van de aluminium lamellen kan ook door middel van een licht vochtige doek. Sluit uw aluminium jaloezieën en haal vervolgens voorzichtig de vochtige doek langs de aluminium lamellen. Vervolgens kunt u de lamellen volledig naar de andere kant keren en ook de achterzijde schoonmaken met een vochtige doek. Als u een schoonmaakmiddel wil gebruiken, let dan op dat er geen bijtende ingrediënten inzitten.ç

 

Wat zijn aluminium jaloezieën?
Aluminium jaloezieën zijn horizontale lamellen, gemaakt van aluminium. Door de horizontale, aluminium lamellen te bedienen, kunt u zelf de lichtinval, inkijk en privacy bepalen.
Waarom zou ik kiezen voor aluminium jaloezieën?
Aluminium jaloezieën zijn geschikt voor elke ruimte in huis, van uw woonkamer tot keuken en zelfs voor in uw badkamer. Door de roestvrije werking bent u gegarandeerd van lang woonplezier. En dankzij de scherpe prijs zijn aluminium jaloezieën ook erg fijn voor de portemonnee.
Worden mijn aluminium jaloezieën kant en klaar geleverd?
Onze aluminium jaloezieën worden 100% op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Uw aluminium jaloezieën sluiten daarmee altijd goed aan op uw raam. U hoeft deze niet meer zelf te knippen met een schaar, tang of zaag. U hoeft uw nieuwe aluminium jaloezie enkel nog te monteren met de meegeleverde montagesteunen.
Kan ik de aluminium jaloezieën in een winkel of showroom bekijken?
U bent van harte welkom in onze showroom in Rhoon, waar u enkele aluminium jaloezieën kunt bekijken. Geen tijd om naar onze showroom te komen? Vraag dan gratis en vrijblijvend kleurstalen aan via onze website.

 

In deze shop wordt veilig betaald met: