Aluminium jaloezieën op maat

Aluminium jaloezieën op maat zijn erg populair! De moderne, trendy uitstraling van deze raamdecoratie zijn geschikt voor elk interieur. En dankzij productie in eigen fabriek bespaart u tot wel 40% op uw aluminium jaloezieën op maat. Kies uit de lamelbreedtes 16mm, 25mm en 50mm en laat u verrassen door de scherpe prijs van onze op maat gemaakte aluminium jaloezieën!

Wij zijn gesloten op de volgende dagen: 23, 25, 26 en 30 December

16 mm Aluminium

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Standaard of geperforeerd
 • Breedte tot 200 cm
 • Ideaal voor vochtige ruimtes
 • Verfijnde uitstraling
Adviesprijs € 67,00 Vanaf € 40,20

25 mm Aluminium

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Standaard, gepeforeerd of houtlook
 • Breedte tot 240 cm
 • Ideaal voor badkamers
 • Moderne uitstraling
Adviesprijs € 67,00 Vanaf € 43,55

50 mm Aluminium

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Breedte tot 330 cm!
 • Ideaal voor badkamers
 • Afwerking met ladderkoord of -band
 • Robuuste uitstraling
Adviesprijs € 82,34 Vanaf € 53,52
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2152 beoordelingen

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

Bekijk de houten / aluminium jaloezieën van onze klanten

Bekijk foto's »

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën op maat bestelt u eenvoudig en snel bij MijnRaamdecoratie.nl. U kiest de gewenste lamelbreedte (16mm, 25mm of 50mm) en voert uw maten in. Vervolgens kunt u uw aluminium jaloezieën naar wens samenstellen dankzij een ruim assortiment aan kleuren en ladderkoord of ladderband.

Wanneer kies ik voor aluminium jaloezieën?

Aluminium jaloezieën op maat hebben een unieke uitstraling en geven uw woning een strakke, moderne en luxueuze uitstraling. Laat de aluminium jaloezieën, die u tot op de millimeter nauwkeurig kunt bestellen, aansluiten op uw interieur door de vele keuzemogelijkheden.

Naast de mooie uitstraling heeft een aluminium jaloezie ook een isolerende functie. Dit zorgt ervoor dat het in de zomer koel blijft en in de winter juist warm is in huis.

Ideaal voor vochtige ruimtes

Een derde voordeel van aluminium jaloezieën op maat is dat deze vorm van raamdecoratie geschikt is voor montage in vochtige ruimtes. Waar andere vormen van raamdecoratie reageren op vocht, zijn de aluminium jaloezieën roestvrij. Hierdoor is de aluminium jaloezie zeer geschikt voor plaatsing in uw badkamer of andere vochtige ruimte.

Aluminium jaloezieen 16mm

De aluminium jaloezieën van MijnRaamdecoratie is beschikbaar in drie verschillende lamelbreedtes. De 16mm jaloezieën geven uw woning een verfijnde uitstraling en bieden rust. Deze lamelbreedte is verkrijgbaar in 28 trendy kleuren. Van klassieke kleuren als grijs en wit tot felle kleuren als rood en blauw. Vraag gratis aluminium jaloezieën kleurstalen aan om te kijken welke kleur het beste past in uw interieur.

Aluminium jaloezieën 25mm

De meest verkochte lamelbreedte zijn de 25mm jaloezieen. Deze trendy aluminium jaloezie is verkrijgbaar in meer dan 80 verschillende kleuren, waardoor er altijd een gewenste kleur voor u bij zit. Gaat u voor de standaard jaloezie, de geperforeerde variant of een lamel met houtlook? Alles is mogelijk bij MijnRaamdecoratie.

Aluminium jaloezieën 50mm

Naast onze 16mm en 25mm aluminium jaloezieën bieden wij ook 50mm aluminium jaloezieen aan. Deze lamelbreedte biedt een robuuste, stoere uitstraling aan uw woning. Met 47 verschillende kleuren en 19 soorten ladderband kunt u uw aluminium jaloezie volledig naar wens samenstellen en deze laten aansluiten op uw interieur. Deze aluminium jaloezieën hebben dezelfde uitstraling als onze houten jaloezieën op maat, maar zijn een stuk voordeliger.

 

💶 Wat kosten aluminium jaloezieen op maat?
Bij MijnRaamdecoratie kunt u al nieuwe aluminium jaloezieën op maat bestellen vanaf €54,-! Voer de gewenste maten in, kies de juiste kleur en laat u verrassen door de scherpe prijs.
📐 Hoe meet ik aluminium jaloezieen op?
Wilt u de jaloezie tussen twee muren plaatsen? Meet dan de hoogte en breedte tussen de twee muren en verminder de breedte met 1 cm voor eventuele speling. Op twee muren plaatsen? Meet de gewenste hoogte en gewenste breedte (inclusief eventuele overlap).
🔧 Hoe plaats ik aluminium jaloezieen op maat?
Het monteren van aluminium jaloezieën is erg makkelijk. U monteert de steunen op uw kozijn of muren. Vervolgens klikt u de bovenbak van de aluminium jaloezieën in deze steunen. In onze montagehandleiding staat stap voor stap uitgelegd hoe u uw aluminium jaloezieën kunt monteren.
🧽 Hoe maak ik aluminium jaloezieen schoon?
Het schoonmaken van de horizontale lamellen van uw aluminium jaloezieën is erg eenvoudig. Zo kunt u de lamellen met een speciale borstel schoonmaken. Ook kunt u uw jaloezieën schoonmaken door een sok of stofdoek om uw hand te binden, zodat u elke lamel eenvoudig af kan nemen.

 

In deze shop wordt veilig betaald met: