Houten jaloezieën op maat

Basic

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Lindehout
 • 50 mm
 • Instapmodel
 • Laagste prijs
Adviesprijs € 89,54 Vanaf € 49,25
Meest verkocht

Houten jaloezieën Trend

 • Paulownia hout
 • 50 mm
 • Luxe afwerking en opties
 • tot 300 cm breed
Adviesprijs € 110,51 Vanaf € 71,83

Deluxe

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Lindehout
 • 25 mm en 50 mm leverbaar
 • Luxe afwerking en opties
 • Tot 270 cm breed
Adviesprijs € 100,55 Vanaf € 62,34

Bamboe

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Bamboe hout
 • 50 mm
 • Nerfstructuur
 • tot 240 cm breed leverbaar
Adviesprijs € 94,64 Vanaf € 61,52

Houten jaloezieën Bamboe Exclusief

In 10 tot 15 werkdagen op maat geleverd!

 • Exclusief Bamboehout
 • 50 mm
 • Nerfstructuur
 • Hunter Douglas Systeem
Adviesprijs € 120,65 Vanaf € 78,42

Abachi

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Zichtbare nerfstructuur
 • tot 360 cm breed
Adviesprijs € 100,95 Vanaf € 65,62
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2152 beoordelingen

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

 

Bekijk de houten / aluminium jaloezieën van onze klanten

Bekijk foto's »

Houten jaloezieën op maat van Joe Benelli

Houten jaloezieën op maat van Joe Benelli brengen sfeer en warmte in uw woning. Het materiaal van onze horizontale lamellen zorgt voor een natuurlijke uitstraling en is hierdoor geschikt voor alle woonstijlen. Zo zou u de kleur van de houten lamellen kunnen matchen met uw houten vloer of houten tafel, maar u kan het ook de eye catcher maken door juist een afwijkende kleur te kiezen. Doordat u zelf de lichtinval kan bepalen van de luxaflex kan u zelf kiezen voor een open frisse sfeer of een romantische sfeer met complete privacy.

Houten jaloezieën 25mm, 50mm of 70mm breed?

In onze collectie houten jaloezieën vindt u verschillende lamelbreedtes terug. Zo hebben wij houten lamellen in lamelbreedte 70mm, 50mm en 25mm. De houten jaloezieën 50mm is de meest populaire lamelbreedte en past in vrijwel elke woning. Bij kleinere ramen bieden onze houten jaloezieën in 25mm een goede oplossing. Als u de traditionele houten jaloezie met horizontale lamellen te druk vindt ogen óf als u een groot raam heeft waar u nog raamdecoratie voor zoekt, zijn onze houten jaloezieën in 70mm de juiste keuze. Doordat de lamel groter is, hoeven er minder lamellen toegepast te worden en creëert u zo een rustigere look.

Houten jaloezieën op maat laten maken?

Houten jaloezieën zijn erg populair. We zien ze dan ook vaak terug in het interieur. Bent u ook fan van de sfeer en uitstraling van houten jaloezieën? Al onze houten jaloezieën worden op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten op uw woning. De houten jaloezieën zorgen voor sfeer en voldoende privacy, waardoor deze vorm van raamdecoratie in elke ruimte in uw huis geplaatst kunnen worden. Houten jaloezieën zijn niet volledig verduisterend. Voor de slaapkamer raden we u dus aan om de houten lamellen te combineren met overgordijnen.

Voor de badkamer hebben wij ook een collectie houten jaloezieën. Onze Abachi houten jaloezieën zijn bestand tegen een grote luchtvochtigheid, zoals een sauna of badkamer. Hierdoor geniet u van een luxe sfeer en kunt u op elk moment de gewenste lichtinval en privacy in de badkamer bepalen.

Houten jaloezieen met ladderband

Standaard worden onze houten jaloezieën uitgevoerd met ladderkoord. Dit zorgt voor een optisch rustige look. Wij bieden ookk de optie voor jaloezieën op maat met ladderkoord. Hiermee kunt u een contrast in uw woning creëren door een afwijkende kleur ladderband te kiezen. Ladderband kan echter ook heel stijlvol en rustig ogen als u een kleur ladderband kiest die past bij de kleur van uw houten lamel.

Hebben houten jaloezieen een isolerende functie?

Naast een sfeervolle uitstraling worden houten jaloezieën ook gekenmerkt door hun isolerende werking. Normaliter verliest men maar liefst 20 tot 30% aan (gestookte) warmte via kale ramen. Doordat de houten lamellen op maat een groot deel van het raam bedekken, kan de warmte niet verloren gaan via de ramen. In de winter blijft het hierdoor heerlijk warm en in de zomer is het aangenaam koel in huis. Houten jaloezieën zijn dus niet alleen heel mooi, maar ook erg praktisch!

De verschillende soorten houten jaloezieen in onze collectie

In onze collectie vindt u vier verschillende soorten houten jaloezieën terug. Wij hebben een basic lijn, waarmee u goedkope houten jaloezie op maat kunt bestellen. Daarnaast hebben wij de Deluxe lijn. Hierbij is extra aandacht besteed aan de afwerking, wat uw nieuwe raamdecoratie een luxere touch geeft. Daarnaast kan deze jaloezie lijn tot 270cm breed geleverd worden. Beide collecties worden gemaakt van lindehout.

Voor een luxere touch kunt u kiezen voor bamboe jaloezieën of Abachi jaloezieën. Bamboe lamellen zijn dunner dan de standaard houten jaloezieën, waardoor het gewicht van de raamdecoratie lager is en de pakkethoogte kleiner is. Perfect voor een deur of raam die u geregeld opent en sluit. Abachi jaloezieën zijn perfect voor vochtige ruimtes, maar staan ook erg mooi in de woonkamer, keuken, slaapkamer of in de werkruimte.

Wat kosten houten jaloezieen op maat?

Houten jaloezieën zijn over het algemeen duurder dan de andere vormen van raamdecoratie op maat. Doordat wij onze houten jaloezieën op maat in eigen fabriek produceren, bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit én een zeer scherpe prijs. Door eigen productie zijn wij tot wel 40% goedkoper. Kies een van onze collecties houten lamellen, voer de gewenste maten in en zie direct de scherpe prijs voor uw nieuwe houten jaloezieën op maat.

Gratis kleurstalen aanvragen

De houten jaloezieën zijn in vele kleuren beschikbaar. Omdat de kleur van een houten lamel online iets afwijkt van het origineel, raden wij u aan om vrijblijvend gratis kleurstalen van onze collectie houten jaloezieën aan te vragen. Het voordeel hiervan is dat u thuis kunt kijken en vergelijken welke kleur het beste bij uw wensen past. En komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag. Stuur ons een mailtje met uw wensen, maak een afspraak met een van onze interieurstylisten of plan een afspraak in voor een bezoek aan de showroom.

 

In deze shop wordt veilig betaald met: