Logo mijnhoutenjaloezieen.nl Al 15+ jaar de beste service!

Wie zijn wij

Mijnhoutenjaloezieen.nl is een onderdeel van het succesvolle merk Joe Benelli. Het merk Joe Benelli staat voor kwaliteit, eerlijkheid en inventiviteit. Dit zijn ook de drie ingrediënten wat heeft gezorgd voor ons succes.

Door te kijken naar de trends van nu en risico's te nemen op gebied van opkomende trends is het merk Joe Benelli een term geworden in de woningsector. De waarde eerlijkheid is terug te zien in onze materialen.

Wij maken van jouw huis een thuis

Kwaliteit. Denk je aan Joe Benelli dan denk je aan kwaliteit. De met de hand en op maat gemaakte producten, innovatieve bediening en duurzame materialen brengen elke kamer tot leven. Al onze producten zijn met oog op veiligheid en duurzaamheid gemaakt en dat voor een lage prijs.

Eerlijkheid. Onze producten zijn uniek en met de hand geselecteerd, alleen zo weten wij zeker dat de kwaliteit hoogwaardig is én milieuvriendelijk. Al ons hout heeft het FSC keurmerk (Forest Stewardship Council) en al zeker 80% van onze stoffen zijn gerecycled ook werken de leveranciers dagelijks aan duurzaamheid.

En de prijs? Daar zijn wij ook eerlijk over. Door onze marges laag te houden verleggen wij het gezegde "goedkoop is duurkoop". Bij Joe Benelli krijg je dus gegarandeerd de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Inventief. Waar een probleem is, is een oplossing. Daarmee heeft Joe Benelli, in ons ruim 10 jarig bestaan, een groot assortiment opgesteld om een oplossing te bieden voor elke situatie. Wij zijn dagelijks bezig met het ontwikkelen van nieuwe en verbeterde producten wat ervoor zorgt dat de eind consument altijd de perfecte keuze kan maken voor hun woonstijl.


Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar dé specialist in raamdecoratie op maat
  • Klanten beoordelen ons
    met een 9+
  • Productie in eigen fabriek
  • Binnen 15 werkdagen in huis
  • Showroom in Rhoon
  • 5 jaar garantie

Advies nodig?

Bel ons op
010 - 72 00 400
Of gebruik de chat

Advies nodig

Betaal veilig met:

Ontmoet het team