Horizontale jaloezieën op maat

Horizontale jaloezieën op maat van Joe Benelli zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. U kunt uw horizontale jaloezieën op maat tot wel 40% goedkoper bestellen dankzij productie in eigen fabriek. Kies een van onze jaloezieën collecties en stel uw nieuwe raamdecoratie volledig naar wens samen!

 

Houten jaloezieën Basic

Volledig op maat geleverd in 10 werkdagen!

 • Lindehout
 • 50 mm
 • Instapmodel
 • Laagste prijs
Adviesprijs € 46,85 Vanaf € 28,11
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2152 beoordelingen

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

 

Bekijk de houten / aluminium jaloezieën van onze klanten

Bekijk foto's »

Horizontale jaloezieën op maat van Joe Benelli

Houten horizontale jaloezieën op maat van Joe Benelli brengen sfeer en warmte in uw woning. Het materiaal van onze horizontale houten lamellen zorgt voor een natuurlijke uitstraling en is hierdoor geschikt voor alle woonstijlen. U kunt de kleur van uw horizontale lamellen laten matchen met uw vloer, kleur op de muur en zelfs uw meubels.

Doordat u zelf de lichtinval kan bepalen van de luxaflex kan u zelf kiezen voor een open frisse sfeer of een romantische sfeer met complete privacy. Niet iedereen is immers gesteld op glurende buren of voorbijgangers. Onze klanten vinden dan ook dé oplossing in horizontale houten jaloezieën.

De beschikbare lamelbreedtes voor onze houten jaloezieën

In onze collectie kunt u horizontale jaloezieën in lamelbreedtes 25mm, 50mm en 70mm bestellen. De 25mm horizontale jaloezie is perfect voor kleinere ramen, zoals in het toilet, de badkamer of een ander klein raam. De 50mm horizontale jaloezieën zijn het meest populair, omdat deze lamelbreedte ook het meeste voorkomt. Het geeft een luxe uitstraling in uw woning en is verkrijgbaar in erg veel kleuren, zodat iedereen binnenkort kan genieten van deze trendy raamdecoratie op maat. De 70mm horizontale jaloezieën zijn geschikt voor grotere ramen of als u de 25mm of 50mm horizontale jaloezie wat onrustig vindt ogen. Doordat de lamel van de 70mm horizontale jaloezie breder is, zijn er minder lamellen nodig voor uw nieuwe jaloezie. Hierdoor wordt een rustiger geheel gecreëerd.

Uw horizontale jaloezieën op maat laten maken?

Bent u ook zo'n fan van de uitstraling en de luxe look van houten horizontale jaloezieën? Bestel ze dan online bij MijnHoutenJaloezieen.nl! Onze horizontale jaloezieën worden volledig op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Zo hebben we veel zicht op de kwaliteit. Daarnaast kunnen wij de kosten door eigen productie zo laag houden. U bent namelijk tot wel 40% goedkoper uit!

De houten jaloezieën zorgen voor sfeer en voldoende privacy, waardoor deze vorm van raamdecoratie in elke ruimte in uw huis geplaatst kunnen worden. Denk aan mooie bamboe jaloezieënvoor in uw woonkamer, jaloezieën op maat in combinatie met gordijnen voor uw slaapkamer en Abachi houten jaloezieën voor in uw badkamer. Deze laatste optie is namelijk geschikt voor plaatsing in vochtige ruimtes.

Horizontale lamellen standaard met ladderkoord

Onze houten jaloezieën worden standaard uitgevoerd met ladderkoord. In de horizontale lamellen zijn ponsgaten gemaakt, waar het ladderkoord doorheen loopt. Naast standaard ladderkoord kunt u ook kiezen voor ladderband. Dit is een stoffen band die over de gehele lengte van de jaloezie loopt en de ponsgaten en ladderkoord bedekt.

Wat kosten horizontale jaloezieën op maat?

De prijs van uw nieuwe jaloezieën is afhankelijk van de gewenste maten. Voer daarom uw gewenste hoogte en breedte voor jaloezieën in op onze website en bekijk direct de scherpe prijs.

Hebben horizontale jaloezieën een isolerende functie?

Naast een luxe look zorgen onze horizontale jaloezieën ook voor een extra isolerende laag in uw woning. Via kale ramen kan namelijk 20 tot 30% aan warmte verloren gaan. Door uw ramen te bekleden met stijlvolle jaloezieën houdt u de warmte binnen. In de winter is het dus heerlijk warm in huis. Andersom houdt u de warmte in de zomer juist buiten door uw jaloezie te sluiten.

Kan ik gratis kleurstalen aanvragen?

Zeker! Omdat de kleur van de jaloezie op uw beeldscherm kan afwijken van het origineel, bieden wij de mogelijkheid om gratis kleurstalen van onze horizontale jaloezieën aan te vragen. Met deze kleurstalen kunt u thuis bekijken en vergelijken welke kleur het beste past in uw interieur. Advies over de kleur of type houten jaloezieën? Maak een afspraak met een van onze woningstylisten en ontdek wat het beste bij uw interieur past!

 

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat