Wij zijn gesloten op de volgende dagen: 23, 25, 26 en 30 December

Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 1 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

- Minimale breedte 30 cm en maximale breedte 240 cm.
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 240 cm.
Volgende stap

Kleuren

Kies kleurgroep

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 jaloezieën naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buiten zijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

 

Let op: De keuze voor bedieningszijde "links tuimelen - links ophalen" en "rechts tuimelen - rechts ophalen” is enkel mogelijk voor jaloezieën breder dan 50cm.

Volgende stap

Extra opties

Tip! Indien u de aluminium jaloezieën op een kantelraam plaatst kies dan voor de optie zijgeleiding.

Komt de jaloezie op een kunststof draai kiep raam? Kies dan voor zijgeleiding en klemsteunen.
Volgende stap

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Aluminium Jaloezieën 25 mm

Aluminium jaloezieën zijn al jaren erg populair. De industriële, moderne uitstraling van deze horizontale lamellen past mooi binnen elke woonstijl. Stel hier uw 25mm aluminium jaloezie naar wens samen en laat u verrassen door de scherpe prijs!

 

Bekijk de houten / aluminium jaloezieën van onze klanten

Bekijk foto's »
Omschrijving

25mm aluminium jaloezieen op maat

Op zoek naar raamdecoratie op maat met een moderne uitstraling? Dan zijn de 25mm aluminium jaloezieën van Joe Benelli zeer geschikt. Deze horizontale lamellen zijn licht, eenvoudig te monteren en daarnaast ook echt een aanvulling op uw interieur. De smalle lamel zorgt ervoor dat u nog voldoende lichtinval in huis krijgt zonder dat mensen van buitenaf makkelijk naar binnen kunnen kijken. En met een maximale hoogte en breedte van 240cm kunt u alle ramen in uw woning voorzien van mooie 25mm jaloezieën.

Wanneer kies ik voor 25 mm aluminium jaloezieën?

De 25 mm aluminium jaloezieën zijn vooral geschikt als u wilt blijven genieten van de lichtinval van buiten zonder dat u uw privacy daarvoor hoeft op te geven. Doordat u de lamellen kunt kantelen, creëert u op elk moment van de dag de gewenste sfeer.

Hiernaast zijn de aluminium jaloezieën ook erg geschikt voor montage in vochtige ruimtes zoals de badkamer of keuken. Het materiaal is namelijk roestvrij, waardoor uw zonwering nog jarenlang mooi blijft. Het schoonmaken van deze vorm van raamdecoratie is ook erg eenvoudig. U kunt de lamellen namelijk met een vochtige doek of stofdoek afnemen.

Zeer geschikt voor plaatsing in badkamers

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, zijn onze 25 mm aluminium jaloezieën zeer geschikt voor montage in vochtige ruimtes. Bij een rolgordijn, vouwgordijn of plisségordijn kan schimmelvorming in de stof optreden naarmate deze raamdecoratie lang in een vochtige ruimte is gemonteerd. Waar deze vormen van raamdecoratie dus sterk reageren op vocht, kunt u met een gerust hart uw aluminium jaloezie in de badkamer monteren. Het materiaal is roestvrij, waardoor de 25 mm jaloezie ook in vochtige ruimtes mooi blijft. Zo kunt u jarenlang genieten van uw raamdecoratie.

De juiste kleur voor uw 25mm jaloezieën

Bij MijnRaamdecoratie kunt u uw nieuwe jaloezie volledig naar wens samenstellen. Naast de maat kunt u namelijk ook de kleur kiezen. In onze collectie vindt u maar liefst 84 verschillende kleuren om uit te kiezen. Let op: door de instellingen van uw beeldscherm kan de kleur die u op onze website ziet afwijken van het origineel. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kleurstalen aanvragen aan te vragen. Hiermee kunt u thuis vergelijken welke kleur het beste past binnen uw huidige interieur.

Heeft u hulp nodig of kunt u wel advies gebruiken bij het kiezen van de juiste kleur? Maak dan een afspraak met een van onze interieur adviseurs.

Verduistering / privacy

Horizontale jaloezieën zijn niet bedoelt om een ruimte volledig lichtdicht af te sluiten. De beste sluiting bereikt u door de jaloezieën naar beneden te kantelen. Voor privacy of licht inval regulatie kunt u de lamellen naar boven of naar beneden kantelen.

Hoe meet ik 25 mm aluminium jaloezieën op?

Het opnemen van de juiste maten is zeer eenvoudig. Als u de jaloezie tussen twee muren (in de dag) wil plaatsen, meet u de breedte tussen deze twee muren op. Vervolgens haalt u hier 1 cm af voor eventuele speling. Hierna kunt u de lengte van het raam opmeten. Wilt u de jaloezie tegen het plafond of op de muren (op de dag) plaatsen? Dan kunt u de totale lengte en breedte opmeten. Wilt u dat de jaloezie het raam volledig overlapt? Tel dan 14 centimeter bij de totale breedte op. Zo zal de jaloezie netjes over het raam geplaatst kunnen worden en heeft u zo min mogelijk last van eventuele lichtkieren. Alle stappen zijn terug te vinden in onze meetinstructies.

Hoe moet ik 25 mm aluminium jaloezieën monteren?

Het monteren is zeer eenvoudig. De steunen van de bovenbak monteert u, afhankelijk van de gewenste situatie, tegen het plafond of op de muur. Vervolgens klikt u de bovenbak van de aluminium jaloezie in deze steunen. De steunen die meegeleverd worden bij de aluminium jaloezie zijn universeel en daarbij dus voor zowel in de dag als op de dag te gebruiken. Bekijk de montagehandleiding op onze website om alle stappen nogmaals door te nemen.

 

🔍 Wat zijn 25mm aluminium jaloezieen op maat?
Bij een 25mm aluminium jaloezie is de lamelbreedte van de jaloezie 25mm. Deze populaire vorm van raamdecoratie is vooral geschikt als u wilt blijven genieten van de lichtinval van buiten, zonder uw privacy daarvoor op te geven.
📐 Hoe meet ik een 25mm aluminium jaloezie op?
Meet de gewenste breedte en hoogte op. Als u de jaloezie tussen twee muren hangt, raden we aan om 1cm van de totale breedte af te halen. Wordt de jaloezie op de muur geplaatst? Voeg dan 10cm aan de breedte toe voor overlapping op de muren.
💶 Wat kosten 25mm aluminium jaloezieen op maat?
De prijs van 25mm aluminium jaloezieen hangt af van de gewenste maten. Voor uw maten in op de webshop en zie direct de scherpe prijs voor uw nieuwe raamdecoratie op maat.
ℹ️ Kunnen 25mm jaloezieën ook uitgevoerd worden met ladderband?
Onze 25mm aluminium jaloezieën kunnen uitsluitend met ladderkoord geleverd worden. Onze 50mm aluminium jaloezieën kunnen wel met ladderband geleverd worden.

 

Technische gegevens
Afmetingen
Breedte van de lamel: 25 mm
Afmetingen bovenbak: 25 x 25 mm
Maximaal leverbare afmetingen: 240 cm breed x 220 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 40 cm breed x 40 cm hoog
Overig  
Ladderkoord: Alleen ladderkoord leverbaar, geen ladderband
Bedieningssysteem: Trekkoord en plastic tuimelstang
Materiaal: De lamellen zijn gemaakt van hoge kwaliteit aluminium. De bovenbak en onderlat zijn gemaakt van staal in matchende kleur met de lamellen.
Aantal mm: Aantal ladderbanden Aantal ladderkoorden
<= 700 2 2
701 - 1349 3 3
1350 - 1799 4 4
1800 - 2199 5 4
2200 - 2500 6 4
Jaloezie hoogte (mm) Hoogte X in opgetrokken
toestand (mm)
300 42,5
400 45
500 47,5
600 50
700 52,5
800 55
900 57,5
1000 60
1100 62,5
1200 65
1300 67,5
Jaloezie hoogte (mm) Hoogte X in opgetrokken
toestand (mm)
1400 70
1500 72,5
1600 75
1700 77,5
1800 80
1900 82,5
2000 85
2100 87,5
2200 90
2300 92,5
2400 95
Maat berekenen

Aluminium jaloezieën in de dag (in kozijn of tussen twee muurdelen)

 • Meet de breedte binnen het kozijn (links en rechts) op drie punten, boven, midden en onder.
 • Meet de hoogte binnen het kozijn op drie punten, links, midden en rechts.
 • Bestelmaat Breedte = de kleinst gemeten breedte min 1 cm voor speling tussen jaloezie en kozijn.
 • Bestelmaat Hoogte = de strakke hoogte maat van het kozijn, in centimeters.
 • De hoogtemaat is inclusief de ophangbak.

Aluminium jaloezieën op de dag (op de muur/ over het kozijn heen)

 • Bestelmaat breedte = breedte van het raam + de gewenste overlap.
 • Bestelmaat hoogte = Hoogte gemeten vanaf het punt dat u de raamdecoratie ophangt tot waar de raamdecoratie moet eindigen.
 • De hoogte maat is incl. de ophangbak.
Opties

Bediening

U kunt kiezen aan welke kant het koord en de tuimelaar zit. Met het koord kunt u de jaloezieën optrekken of laten zakken. Met de tuimelaar kunt u de lamellen openen en sluiten. U kunt zelf bepalen waar u het koord en de tuimelaar plaatst, links of rechts.

Onderlat vastzetten

Als u de lamellen voornamelijk wilt tuimelen, raden we u aan om de onderlat vast te laten zetten. De onderlat zetten we dan vast middels een fixeerpen en een beugel.

Zijgeleiding

Als laatste kunt u ook nog kiezen voor een zijgeleiding. Zo voorkomt u het klapperen van de jaloezieën bij beweging, wat soms als irritant ervaren kan worden. Wij plaatsen dan een staaldraad aan de zijkant van de jaloezieën die het klapperen voorkomt. Dit is aan te raden voor bijvoorbeeld deuren en draaikiepramen.


klemsteunen

Klemsteunen
Wanneer de jaloezie op een kunststof draai kiep raam geplaatst wordt kan er gekozen worden voor klemsteunen. Klemsteunen klemmen om het openslaande raam heen waardoor er niet meer geboord hoeft te worden.

 

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: