Afmetingen

Bij montage in het kozijn dient u bij het opgeven van uw breedte maat 1 cm van de door u gemeten maat af te halen. Bekijk hier de inmeetinstructies »

Wilt u gebruik maken van een meetgarantie? Bekijk hier onze meetservice.

- Minimale breedte 40 cm en maximale breedte 240 cm.
- Minimale hoogte 30 cm en maximale hoogte 360 cm.
Volgende stap

Kleuren

Kies kleur

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Volgende stap

Ladderband/koord

Klik hier om te zien hoeveel ladderbanden uw jaloezie zal krijgen.

Vind hier de beste ladderband combinatie

Kies kleurgroep

Kies kleur

Decoratief

Transparant plissé gordijn. hier zijn de koordjes die door de stof lopen in zichtbaar.


Niet doorschijnend

Lichtdoorlatende plissé gordijn. Laat licht door, maar geeft wel privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn zichtbaar.


Verduisterend

Verduisterende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar, de stof en het systeem maakt de raamdecoratie volledig verduisterend.


Dupli

Lichtdoorlatende dubbele stof (honinggraat/ dupli gordijnen). De achterkant van de stof is altijd wit. De stof laat licht door, maar geeft wel de gewenste privacy. De koordjes die door de stof lopen zijn niet zichtbaar.


Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Volgende stap

Bediening

Tip! Indien u 2 jaloezieën naast elkaar in 1 kozijn plaatst kies dan de totale bediening aan de buiten zijde zodat u geen koorden in het midden heeft hangen.

 

Let op: De keuze voor bedieningszijde "links tuimelen - links ophalen" en "rechts tuimelen - rechts ophalen” is enkel mogelijk voor jaloezieën breder dan 50cm.

Het koordgewicht heeft dezelfde kleur als de jaloezie.

Volgende stap

Extra opties

In de dag  Afdeklat.
Op de dag Sierkoof (meerprijs €9,-)

De afdeklat wordt standaard meegeleverd.

Let op: De sierkoof is enkel mogelijk wanneer u kiest voor "Op de dag" (op de muur) montage.

Wanneer u meerdere jaloezieën naast elkaar plaatst dient u dit hier aan te geven. Wij zorgen er dan voor dat de lamellen van uw jaloezieën doorlopen.

Let op! U moet dezelfde kleur/groep kiezen bij stap 2 om de jaloezieën uit te lijnen. Bij grote maat verschillen kunnen jaloezieen niet uitgelijnd worden door het gewichtsverschil.

Komt de jaloezie op een kunststof draai kiep raam? Kies dan voor zijgeleiding en klemsteunen.
Tip! Indien u de houten jaloezieën op een kantelraam plaatst kies dan voor de optie zijgeleiding.

Referentie & aantal

Let op: De referentie is niet zichtbaar bij de productie. Voor opmerkingen over het product kan u contact met ons opnemen.
Bamboe Jaloezieen

Een natuurlijke uitstraling creëren? Dan zijn bamboe jaloezieën de perfecte keuze. Deze moderne jaloezieën, gemaakt van bamboe, zijn modern, trendy en geven uw woning een natuurlijke uitstraling. En dankzij productie in eigen fabriek bespaart u tot wel 40% op uw bamboe jaloezieën op maat! Stel hier uw bamboe jaloezieën 50mm naar wens samen en laat u verrassen door de scherpe prijs!

 

Bekijk de houten / aluminium jaloezieën van onze klanten

Bekijk foto's »
Omschrijving

Bamboe jaloezieën op maat van Joe Benelli

Bamboe jaloezieën op maat zijn al jaren erg populair. Jaloezieën van bamboe geven een moderne look. Doordat de lamellen dunner zijn dan bij standaard houten jaloezieën op maat, creëert u binnen een handomdraai een strakke en vooral ook luxe uitstraling in uw woonkamer, keuken of slaapkamer. Bij ons kunt u uw nieuwe jaloezieën van bamboe met 50mm lamelbreedte helemaal naar wens samenstellen.

Verduistering en privacy van bamboe lamellen

Horizontale jaloezieën van bamboe zijn niet bedoeld om een ruimte volledig lichtdicht af te sluiten. De beste sluiting bereikt u door de bamboe lamellen naar beneden te kantelen. Voor het plaatsen van bamboe jaloezieën in de slaapkamer of kinderkamer raden wij u aan deze vorm van raamdecoratie te combineren met gordijnen. Voor privacy of lichtinval regulatie kunt u de lamellen naar boven of naar beneden kantelen. Omdat de lamellen van de jaloezie over de gehele breedte van het raam hangen, is het voor mensen van buitenaf lastiger om naar binnen te kijken. Zo kunt u blijven genieten van uw privacy.

Wanneer kies ik voor bamboe jaloezieën?

Bamboe jaloezieën zijn echt uniek. De unieke nerf is zichtbaar in het hout van onze horizontale bamboe lamellen. En doordat de bamboe lamellen dunner zijn dan bij onze houten jaloezieën, ogen de bamboe jaloezieën strakker en luxer in uw woning. Bamboe jaloezieën zijn vooral geschikt als u op zoek bent naar een unieke, strakke vorm van raamdecoratie op maat voor in uw interieur.

De bamboe jaloezie van Joe Benelli kan volledig op maat en naar wens samengesteld worden, zodat de nieuwe raamdecoratie naadloos aansluit op uw kozijn. Vraag gratis kleurstalen aan via de website. De kleuren van de lamellen kunnen online namelijk iets afwijken van het origineel. De kleurstalen worden gratis bij u thuis bezorgd in enkele werkdagen.

Het verschil tussen houten en bamboe jaloezieën

Wij krijgen nog vaak de vraag wat het verschil is tussen houten jaloezieën en bamboe jaloezieën. Bij onze houten jaloezieën wordt gebruik gemaakt van kwalitatief Lindehout. Bij de bamboe jaloezieën wordt gebruik gemaakt van bamboe hout. Bamboe hout is een stuk dunner dan lindehout, waardoor de bamboe jaloezie een strakkere uitstraling biedt. Daarnaast is de pakkethoogte bij jaloezieën van bamboe een stuk kleiner. Doordat de lamellen dunner zijn dan bij houten jaloezieën, is de pakkethoogte kleiner en daarmee goed geschikt voor montage boven een deur of kiepraam. Ook is de uitstraling anders. De matte afwerking van bamboe jaloezieën geeft de woning een stoere look. En dankzij de houtnerf in de jaloezie krijgt u toch een natuurlijke uitstraling.

Benieuwd of bamboe jaloezieën geschikt zijn voor uw woning en wilt u graag advies ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

De luxe uitstraling van bamboe houten jaloezieen

De bamboe jaloezieën zijn eenvoudig op te meten. Afhankelijk van montage in de dag of montage op de dag meet u de breedte en hoogte op. De hoogte die u opgeeft binnen het bestelproces is de hoogte van uw totale bamboe jaloezie inclusief ophangbak. Onder het kopje ‘Maat berekenen’ leest u extra informatie hoe u de bamboe jaloezieën het beste kunt opmeten. Wenst u advies te ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice. Zij staan voor u klaar om u te adviseren over de bestelmaten en andere zaken betreft uw bamboe jaloezieën.

Verduistering en privacy van bamboe houten jaloezieën

Bamboe is een zeer bekende soort plant. Dankzij zijn hoge groeisnelheid en goede eigenschappen is bamboe een milieuvriendelijk materiaal dat de basis vormt voor onze bamboe jaloezieën. Onze bamboe jaloezieën hebben een lange levensduur, zijn slijtvast, duurzaam en stabiel. Een erg praktisch materiaal dus! Daarnaast heeft bamboe ook een erg luxe uitstraling. De lamellen van bamboe hebben een unieke, karakteristieke nerf die direct voor een mooi contrast in uw woning zorgen.

In onze collectie vindt u 10 verschillende kleuren voor de bamboe jaloezieën op maat. Of u nu kiest voor wit, antraciet of zwart? Bamboe jaloezieën overtreffen al uw verwachtingen.

Wat kosten bamboe jaloezieën?

Bamboe jaloezieën zijn iets duurder dan standaard houten jaloezieën. Omdat wij onze raamdecoratie op maat in eigen fabriek laten produceren, bent u via onze website tot wel 40% goedkoper uit. Voer de gewenste hoogte en breedte in en laat u verrassen door de scherpe prijs.

Bij een bestelling vanaf €100 voor uw nieuwe bamboe jaloezieën in 50 mm profiteert u van gratis verzending aan huis. Onze producten kennen een gemiddelde levertijd van 15 werkdagen. Daarnaast kunt u ook rekenen op 2 jaar garantie op al onze vormen van raamdecoratie op maat. Wat wilt u nog meer?!

Hoe meet ik bamboe jaloezieën op?

Het opmeten van een bamboe jaloezie is erg eenvoudig. Wilt u de jaloezie in de dag (tussen twee muren of tegen het plafond) bevestigen? Meet de hoogte en breedte tussen de muren op. Haal 1 centimeter van de totale breedte af voor eventuele speling. Wilt u de jaloezie op de dag ( op de muren) plaatsen? Meet de gewenste hoogte en breedte op en voeg 14 centimeter toe aan de breedte. Zo worden eventuele lichtkieren aan de zijkanten zo klein mogelijk.

Twijfelt u over het opmeten van de maten in uw woning? Of wilt u dit klusje graag uitbesteden? Wij bieden een meet- en monteerservice aan. Neem contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

Uitlijning van bamboe jaloezieen op maat

Let op: Heeft u meerdere bamboe jaloezieën direct naast elkaar hangen? Dan kunnen wij niet garanderen dat de lamellen doorlopen. Dit komt omdat er altijd enige rek in de ladderkoord of ladderband zit en bij verschillende afmetingen het gewicht ook meespeelt. Door de optie uitlijning te kiezen kunnen wij dit zoveel mogelijk voor u beperken, maar nooit uitsluiten.

Hout is een natuurproduct waardoor kleur en structuur kunnen afwijken van de kleurstalen of eventueel eerder aangeschafte jaloezieën. Ook kan blootstelling aan zonlicht leiden tot kleurverandering van het hout en kunnen temperatuur en schommelingen in het vochtgehalte in huis de lamellen verouderen en kromming veroorzaken. Dit hoort bij het product en valt nimmer onder de garantie.

Technische gegevens
Afmetingen
Breedte van de lamel: 50mm
Afmetingen bovenbak: 51 x 57mm
Afmetingen onderlat 15 x 50mm
Maximaal leverbare afmetingen: 240 cm breed x 360 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen: 40 cm breed x 30 cm hoog
Overig  
Houten afdeklat: Gratis meegeleverd om de bovenbak af te werken; tevens bij op de dag' mogelijkheid tot bestellen van een sierkoof
Ladderkoord/band: Zowel met 25mm en 38mm ladderband als ladderkoord verkrijgbaar
Montagebeugel: Bij alle houten jaloezieën worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'.
Bedieningssysteem: Bedieningskoorden, verkrijgbaar in 4 opties
Gewicht ± 3 kg per m2.
Jaloezie hoogte: Pakkethoogte Jaloezie breedte Aantal Ladderkoorden / Ladderbanden
50 cm 13 cm t/m 85 cm 2 stuks
100 cm 17 cm 85,1 t/m 150 cm 3 stuks
150 cm 21 cm 150,1 t/m 210 cm 4 stuks
200 cm 26 cm 210,1 tot 270 cm 5 stuks
250 cm 29 cm    
300 cm 34 cm    
350 cm 38 cm    
Maat berekenen

Houten jaloezieën in de dag (in kozijn of tussen twee muurdelen)

 • Meet de breedte binnen het kozijn (links en rechts) op drie punten, boven, midden en onder.
 • Meet de hoogte binnen het kozijn op drie punten, links, midden en rechts.
 • Bestelmaat Breedte = de kleinst gemeten breedte min 1 cm voor speling tussen jaloezie en kozijn.
 • Bestelmaat Hoogte = de strakke hoogte maat van het kozijn, in centimeters.
 • De hoogtemaat is inclusief de ophangbak.

houten jaloezieën op de dag (op de muur/ over het kozijn heen)

 • Bestelmaat breedte = breedte van het raam + de gewenste overlap.
 • Bestelmaat hoogte = Hoogte gemeten vanaf het punt dat u de raamdecoratie ophangt tot waar de raamdecoratie moet eindigen.
 • De hoogte maat is incl. de ophangbak.
Opties
Ladderkoord

Ladderkoord
Ladderkoord: Standaard uitrusting, de ladderkoorden worden in dezelfde kleur geleverd als de kleur van uw jaloezieën.


ladderband

Ladderband
Ladderband: Geef uw houten jaloezieën een robuustere uitstraling met een ladderband. Bij bamboe jaloezieen op maat raden wij ladderkoord aan, de kleur van het band is lastig te matchen met de natuurlijke uitstraling van bamboe.


montagebeugel

Montagebeugel
Bij alle houten jaloezieën worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'.


sierkoof

Sierkoof
Bij alle houten jaloezieën van onze collectie wordt standaard een afdeklat meegeleverd. Wanneer u voor montage 'op de dag' kiest, kunt u echter ook kiezen voor een sierkoof. Zoals op de foto hieronder ook te zien is, is dit een speciaal gemaakte sierkoof, speciaal om uw jaloezieën ook aan de zijkanten netjes af te werken.


sierkoof

Zijgeleiding
Wanneer u kiest voor zijgeleiding loopt er een staaldraad van boven tot onder de jaloezie, welke vastgezet wordt op de deur of draaikiepraam. Hierdoor kan de jaloezie niet gaan klapperen. Met zijgeleiding kunt u de jaloezie wel gewoon blijven ophalen en kantelen.


Bediening

Het bedieningssysteem van de houten jaloezieën 50mm is uitgerust met een trekkoord voor het op en neer laten van de jaloezieën. Het kantelen van de jaloezieën gebeurt door middel van tuimelkoorden. Soms kan het in het dagelijks gebruik een degelijk verschil maken aan welke zijde u de bediening wilt, bijvoorbeeld wanneer een kast de bediening van de jaloezieën belemmert.

U kunt kiezen uit de volgende vier samenstellingen:

Optie A:
Links optrekken, rechts kantelen
Optie B:
Links kantelen, rechts optrekken
Optie C:
Links optrekken, links kantelen
Optie D:
Rechts kantelen, rechts optrekken

Prijs

Twijfelt u over de prijs van onze houten jaloezieën? In onze webshop zijn de houten jaloezieën wel tot 40% goedkoper dan bij andere grote aanbieders. Zijn ze ergens anders goedkoper? Meld het ons meteen en wij passen onze prijs voor u aan!

 

Daarom kies je voor ons

 • Scherpe prijzen
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen geleverd
 • 2 jaar garantie
 • Gratis verzending vanaf € 100,-
 • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: