Logo mijnhoutenjaloezieen.nl Al 15+ jaar de beste service!

25mm Deluxe Houten Jaloezieën op maat

Deluxe houten jaloezieen op maat met een lamelbreedte van 25mm zijn gemakkelijk in een paar stappen online te bestellen. De lamellen hebben een moderne en strakke uitstraling en zijn ideaal voor draai kiep ramen.

Twijfel je tussen onze lijnen? Bekijk dan de handige vergelijkingstabel!

9.2 op basis van 2388 beoordelingen
Min 40 cm - Max 200 cm
Min 30 cm - Max 200 cm

De afmeting die je invoert zijn de exacte maten van de jaloezie. Bij montage in het kozijn of tussen twee muurdelen dien je -1cm van de gemeten maat te halen.
Bekijk hier de inmeetinstructies »

Let op: De kleuren en materialen van onze producten kunnen er anders uit zien op het scherm. Vraag dan ook gratis en vrijblijvend een kleurstaal aan.

Vind hier de beste ladderband combinatie


Speciale actieprijs

Daarom kies je voor ons

  • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
  • Productie in eigen fabriek
  • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
  • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Aankoop verzekerd
met Trusted Shops
Eigen productie, binnen
15 werkdagen geleverd
25mm Deluxe | Omschrijving

Deluxe houten jaloezieën op maat

De deluxe jaloezieën op maat van Joe Benelli Home & Living hebben een strakke uitvoering en zijn verkrijgbaar in verschillende trendkleuren. De 25mm jaloezieën worden gemaakt met hoogwaardig lindenhout en geven je woning een moderne uitstraling. De 25mm houten horizontale jaloezieën zijn ideaal voor draaikiep ramen of deuren.

Lindehout

Lindenhout is een zacht houtsoort waardoor het makkelijk te bewerken is. Het hout heeft geen nerf structuur of tekeningen en zorgt hierdoor voor een strakke en moderne uitstraling. Lindenhout is een verkoelend houtsoort en houdt de warmte buiten.

25mm jaloezie met of zonder ladderband?

Tegenwoordig is het ook mogelijk om een band toe te voegen aan 25mm houten jaloezieen. Met ladderband worden de ponsgaten, waar de koorden doorheen lopen, afgedekt. Het band is een mooie optie als je een robuustere uitstraling wenst of meer contrast wil geven aan de jaloezie. De jaloezieën worden standaard geleverd met ladderkoord in een matchende kleur, kies je voor een 12mm band dan kan je bijvoorbeeld voor een contrasterende kleur kiezen.

Verduistering / privacy

Horizontale jaloezieën zijn niet bedoeld om een ruimte volledig lichtdicht af te sluiten. De beste sluiting kan je bereiken door de jaloezieën naar beneden te kantelen, er zal echter altijd een kleine lichtkier overblijven. Voor privacy of lichtinval regulatie kan je de lamellen naar boven of naar beneden kantelen.

Een jaloezie met band of koord heeft altijd een bepaalde ruimte tussen de bovenbak en eerste lamel, zo kunnen de lamellen goed beide kanten op draaien. Bij grotere afmetingen/zwaardere jaloezieën zal er ook in gesloten stand nog ruimte zichtbaar zijn, dit komt door het gewicht wat rek geeft op het ladderband of koord. Houd er daarnaast rekening mee dat de onderlat ook wel een kantel lat genoemd wordt. De onderlat kantelt ten alle tijden mee met de jaloezie.

Uitlijning

Let op: Let op: Heb je meerdere Houten Jaloezieën direct naast elkaar hangen dan kunnen wij niet garanderen dat de lamellen doorlopen. Dit komt omdat er altijd enige rek in de ladderkoorden of banden zit en bij verschillende afmetingen het gewicht ook meespeelt.

Jaloezie voor draai kiep ramen

Een 25mm jaloezie heeft een smal systeem en mogelijkheid tot zijgeleiding, dit maakt het een perfect product voor jouw draai kiep raam. Heb je een kunststof draai kiep raam? geen probleem! kies in het bestelproces voor klemsteunen, zo hoef je niet te boren in je kozijn. De jaloezie die je voor een kiepraam hangt wil je natuurlijk zo strak mogelijk op het raam spannen, zijgeleiding biedt hiervoor de oplossing. De jaloezie wordt gespannen tussen spankoorden waardoor de jaloezie zelfs in kiepstand op zijn plaats blijft.

Hout is een natuurproduct waardoor kleur en structuur kunnen afwijken van de kleurstalen of eventueel eerder aangeschafte jaloezieën. Ook kan blootstelling aan zonlicht leiden tot kleurverandering en kunnen temperatuur en vocht schommeling in huis de lamellen verouderen en kromming veroorzaken. Dit hoort bij het product en valt nimmer onder de garantie.

Jaloezie 25 mm | Technische gegevens

Afmetingen

Breedte van de lamel:
25mm
Afmetingen bovenbak:
25 mm hoog × 25 mm diep
Afmetingen onderlat:
14 mm hoog × 27 mm diep
Maximaal leverbare afmetingen:
200 cm breed x 200 cm hoog
Minimaal leverbare afmetingen:
30 cm breed x 30 cm hoog

Overig

Houten afdeklat
Gratis meegeleverd om de bovenbak af te werken; tevens bij op de dag' mogelijkheid tot bestellen van een sierkoof
Ladderkoord
Alleen met ladderkoord verkrijgbaar
Montagebeugel
Bij alle houten jaloezieën worden standaard universele montagebeugels meegeleverd, geschikt voor zowel montage 'in de dag' als voor 'op de dag'.
Bedieningssysteem
Ophaalkoord en tuimelstang, verkrijgbaar in 4 opties
Gewicht
± 2,25 kg per m2

Pakkethoogte

Dit is de hoogte van jaloezie in opgetrokken stand. Heb je ramen die naar binnen opengaan? Houd dan rekening met de pakkethoogte, zodat je pakket niet voor het raam hangt. De pakkethoogte is afhankelijk van de totale hoogte van de jaloezie. In de tabel hieronder zie je wat de pakkethoogte voor jouw formaat jaloezie zal worden.

Jaloeziehoogte:
Pakkethoogte:
50 cm
12 cm
100 cm
210 cm
150 cm
28 cm
200 cm
36,5 cm
producteigenschappen

De houten jaloezieen van Joe Benelli ondergaan een grondige kwaliteitscontrole en zijn met de grootste zorg op maat en naar wens gemaakt. Onze maatwerk jaloezieen hebben bepaalde eigenschappen, deze eigenschappen hebben geen invloed op de werking en kwaliteit van de jaloezie, maar kunnen optreden bij de productie, hoort bij het product of kunnen ontstaan door onzorgvuldig gebruik.

Natuurproduct

Hout is een natuurproduct waardoor kleur en structuur kunnen afwijken van de kleurstalen of eventueel eerder aangeschafte jaloezieën. Ook kan blootstelling aan zonlicht leiden tot kleurverandering en kunnen temperatuur en vocht schommeling in huis de lamellen verouderen en kromming veroorzaken. Afhankelijk van de grootte van de jaloezie kunnen de lamellen wat schuiner afwijken. Vooral bij grote afwijkingen in hoogte en breedte is dit mogelijk.

Verduistering / privacy

Horizontale jaloezieën zijn niet bedoeld om een ruimte volledig lichtdicht af te sluiten. De beste sluiting kan je bereiken door de jaloezieën naar beneden te kantelen, er zal echter altijd een kleine lichtkier overblijven. Voor privacy of lichtinval regulatie kan je de lamellen naar boven of naar beneden kantelen.

Een jaloezie met band of koord heeft altijd een bepaalde ruimte tussen de bovenbak en eerste lamel, zo kunnen de lamellen goed beide kanten op draaien. Bij grotere afmetingen/zwaardere jaloezieën zal er ook in gesloten stand nog ruimte zichtbaar zijn, dit komt door het gewicht wat rek geeft op het ladderband of koord. Houd er daarnaast rekening mee dat de onderlat ook wel een kantel lat genoemd wordt. De onderlat kantelt ten alle tijden mee met de jaloezie.

Uitlijning van de jaloezieen

Het is met de 25mm lamellen niet mogelijk de jaloezieën uitgelijnd te bestellen. wanneer de afmetingen gelijk zijn met elkaar zullen de lamellen zo goed mogelijk uitgelijnd zijn. Door het gewicht van de lamellen en de weeftechniek van het ladderkoord of banden kan er een klein verschil zitten in de uitlijning. Hoe groter verschil er zit in de afmetingen, hoe groter het verschil wordt in de uitlijning.

Opties

Ladderkoord of ladderband

Ladderkoord

Standaarduitrusting, de ladderkoorden worden in dezelfde kleur geleverd als de kleur van jouw jaloezieën. Ladderkoord is momenteel het meest gekozen en geeft jouw jaloezie een rustige uitstraling.

Ladderband

Geef je houten jaloezieën een stoere uitstraling d.m.v. een ladderband. Bovendien wordt door de keuze van een ladderband het lichtinval extra beperkt doordat de banden over de gaatjes van de koorden lopen.

Afwerking bovenbak

Er wordt standaard een gratis afdeklat geleverd bij de jaloezie, deze is 0,5 cm breder als de bestel breedte. Bij de stap extra opties kan je kiezen voor onderstaande optie.

Afdeklat standaard

Jaloezie breedte + 0,5 cm

Sierkoof (aan beide zijde)

Jaloezie breedte + 2,4 cm

Sierkoof linkerzijde

Jaloezie breedte + 1,2 cm

Sierkoof rechterzijde

Jaloezie breedte + 1,2 cm

Achterzijde afdeklat/ sierkoof

Afdeklatten worden geleverd met magneten die gemakkelijk vast en los te klikken zijn op de bovenbak.

Beugels

Universele beugel

alleen beschikbaar in het zilver

Plafond beugel

alleen beschikbaar in het zilver

Klemsteunen set

alleen beschikbaar in het wit

Bediening

Het bedieningssysteem van de houten jaloezieën 25mm is uitgerust met een trekkoord voor het op en neer laten van de jaloezieën. Het kantelen van de jaloezieën gebeurt door middel van een draaistok. Soms kan het in het dagelijks gebruik een degelijk verschil maken aan welke zijde je de bediening wilt, bijvoorbeeld wanneer een kast de bediening van de jaloezieën belemmert.

Je kunt kiezen uit de volgende vier samenstellingen:

Links ophalen - Rechts tuimelen

Links tuimelen - Rechts ophalen

Links ophalen – links tuimelen

Rechts ophalen – rechts tuimelen

Zijgeleiding

Zijgeleiding is een staaldraad van 1,6mm die door de zijkanten van de lamellen loopt en onderaan het kozijn gefixeerd wordt. Ideaal voor draaikiep ramen, deuren of ramen die op de tocht staan.

Zijgeleiding wordt 12mm vanaf de zijkanten geplaatst en standaard geleverd met een 38mm smallere onderlat.

Montage zijgeleiding steunen

In de dag

Op de dag

Montagehandleiding
Jaloezie monteren op kunststof draaikiepraam
met klemsteunen en zijgeleiding