Senior Medewerker Klantenservice

Joe Benelli Home en Living is de grootste aanbieder van alle producten die sfeer brengen in uw huis.

Joe Benelli Home en Living is al meer dan 10 jaar actief in de online verkoop van raamdecoratie. Alle producten zijn op maat gemaakt, van houten jaloezieën tot gordijnen, Joe Benelli heeft het allemaal.

Ter uitbreiding van het team is Joe Benelli op zoek naar een Senior Medewerker Klantenservice.

Jouw voornaamste werkzaamheden zijn het beantwoorden van vragen per mail en telefoon. Je behandelt klachten, stuurt deze indien nodig door naar de afdeling verkoop of lost het op met de fabrikant. Belt een klant voor advies? Geen probleem! Je kan alle vragen beantwoorden of maakt een afspraak met een van de adviseurs voor meer persoonlijk advies.

Hoe ziet jouw werkweek eruit?

Op maandagochtend om 09.00 trap je samen met jouw collega’s van de afdeling verkoop de dag af onder het genot van een kop koffie of thee. Jullie nemen samen de planning van de week door. Hierna kijk je of er afgelopen weekend nog bijzonderheden zijn geweest die opgelost moeten worden. Gedurende de dag beantwoord je alle voorkomende vragen van klanten.

Op dinsdag merk je dat een bepaalde vraag van klanten wel erg vaak terugkomt en je denkt dat dit makkelijk op te lossen is door iets aan te passen in het ordersysteem. Je maakt direct een verbetervoorstel en legt dit voor aan Joe Benelli.

Woensdag hebben jij en jouw collega’s lekkere trek, dus jullie halen heerlijk belegde broodjes. Tijdens de lunch bespreken jullie nog kort met elkaar wat iedereen op het werk bezighoudt.

De hele dag door ontvang je signalen van klanten of jouw collega’s en op donderdag bruis je van de energie en bedenk je een actie om meer terugkerende klanten te realiseren. Samen met je collega’s werk je een voorstel uit.

Vrijdag zit jou werkweek erop, dus eind van de middag sluit je de week samen met je collega’s af met een gezellige vrijmibo.

Wat verwachten we van jou?

Je bent energiek, oplossingsgericht, niet bang om initiatief te nemen en staat stevig in je schoenen. Je hebt affiniteit met de branche en ruime ervaring met de genoemde werkzaamheden. Je bent minimaal in het bezit van een MBO diploma en 32-38 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

Een afwisselende functie voor 32-38 uur per week, waar meer dan genoeg ruimte is voor eigen initiatief. Sterker nog, dit verwachten we stiekem ook! Joe Benelli is constant in beweging en je komt te werken in een jong en enthousiast team. Minimaal 1 x per jaar gaan we buiten het werk om iets leuks met z’n allen doen. Als collega krijg je uiteraard ook personeelskorting op al onze producten.

Heb je interesse in deze dynamische functie? Solliciteer dan snel!
Gelieve een motivatiebrief en bijgevoegd CV te mailen naar: info@joebenelli.nl.

 

 

Daarom kies je voor ons

  • Scherpe prijzen
  • Productie in eigen fabriek
  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

In deze shop wordt veilig betaald met: