Afspraak maken

U kunt een afspraak inplannen voor een advies met 1 van onze adviseurs in de showroom of u kunt een video afspraak maken waarbij onze adviseurs u op afstand zullen helpen. Maak hieronder uw keuze.

Advies afspraak in de showroom met een van onze adviseurs »

U kunt een afspraak inplannen voor een advies met 1 van onze adviseurs in de showroom. De afspraak mag maximaal 30 minuten duren, wilt u hier aub rekening mee houden. Tijdens uw bezoek is het dragen van een mondkapje verplicht.

Om alles zo efficient mogelijk te maken is het handig als u ons van te voren uw wensen doorgeeft zodat wij ons kunnen voorbereiden De afspraak is voor maximaal 2 personen. Na afloop van uw afspraak is het mogelijk enkele kleurstalen mee te nemen.

Maak een showroom afspraak »

Video afspraak op afstand met een van onze adviseurs »

U kunt een video afspraak maken waarbij onze adviseurs u op afstand zullen helpen. Wij sturen u een uitnodiging waarmee u via een videoverbinding een adviesgesprek heeft, dit gesprek duurt maximaal 30 minuten U bent dus in uw eigen huis en kunt ons gemakkelijk de ramen waar u raambekleding wenst laten zien. Eigenlijk is deze manier heel efficient. Om alles zo efficient mogelijk te maken is het handig als u ons van te voren uw wensen doorgeeft zodat wij ons kunnen voorbereiden. Wij kunnen na afloop van het gesprek de gewenste kleurstalen per post na u opsturen.

Maak een videobel afspraak »
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 1835 beoordelingen

Daarom kies je voor ons

  • Scherpe prijzen
  • Productie in eigen fabriek
  • Binnen 15 werkdagen geleverd
  • 2 jaar garantie
  • Gratis verzending vanaf € 100,-
  • Veilig achteraf betalen
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat