Bamboe jaloezieën op maat

Bamboe jaloezieën op maat van Joe Benelli zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit. Je kunt je Bamboe jaloezieën op maat tot wel 40% goedkoper bestellen dankzij productie in eigen fabriek. Kies uit onze Bamboe en Bamboe exclusief jaloezieën en stel volledig naar wens samen!

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar dé specialist in raamdecoratie op maat
 • Klanten beoordelen ons
  met een 9+
 • Productie in eigen fabriek
 • Binnen 15 werkdagen in huis
 • Showroom in Rhoon
 • 5 jaar garantie

Tip van Iris

Twijfel je tussen de lijnen? Bekijk dan onze handige vergelijkingstabellen!

Bamboe Jaloezieën 50 mm

Nu Populair
Bamboe

Bamboe

Bamboe Jaloezieën 50 mm

 • Matte uitstraling
 • Bamboe, duurzaam hout
 • Diepe nerfstructuur
 • 40-240 cm | 30-360 cm
v.a. € 32,09

Bamboe Exclusief jaloezieën 50mm

Bamboe

Bamboe

Bamboe Exclusief jaloezieën 50mm

 • Onderdelen van Hunter Douglas
 • Bamboe, duurzaam hout
 • Diepe nerfstructuur
 • 30-240 cm | 30-300 cm
v.a. € 40,03

Bezoek onze sfeervolle showroom

Soms is het toch fijn om een product te kunnen zien en voelen, zo ook met raamdecoratie. Neem daarom een kijkje in onze showroom aan de Ambachtsweg 8A in Rhoon. In onze showroom zijn opgeleide stylisten aanwezig die advies op maat kunnen geven en mocht je twijfelen tussen kleuren dan geven wij gratis kleurstalen mee naar huis. Zo kan je op je gemak thuis de beste keuze maken en alle afmetingen invoeren op de website.

 

Bamboe jaloezieën op maat van Joe Benelli

Bamboe jaloezieën op maat van Joe Benelli brengen sfeer en warmte in je woning. Het materiaal van onze horizontale lamellen zorgt voor een natuurlijke uitstraling en is hierdoor geschikt voor alle woonstijlen. Zo zou je de kleur van de houten lamellen kunnen matchen met je houten vloer of houten tafel, maar je kan het ook de eye catcher maken door juist een afwijkende kleur te kiezen. Doordat je zelf de lichtinval kan bepalen van de jaloezieën kan je zelf kiezen voor een open frisse sfeer of een romantische sfeer met complete privacy.

Bamboe jaloezieën op maat laten maken?

Bamboe jaloezieën zijn erg populair. We zien ze dan ook vaak terug in het interieur. Ben je ook fan van de sfeer en uitstraling van houten jaloezieën? Al onze houten jaloezieën worden op maat gemaakt, zodat ze perfect aansluiten op je woning. De houten jaloezieën zorgen voor sfeer en voldoende privacy, waardoor deze vorm van raamdecoratie in elke ruimte in uw huis geplaatst kunnen worden. Houten jaloezieën zijn niet volledig verduisterend. Voor de slaapkamer raden we je dus aan om de houten lamellen te combineren met overgordijnen.

Bamboe jaloezieen met ladderband

Standaard worden onze houten jaloezieën uitgevoerd met ladderkoord. Dit zorgt voor een optisch rustige look. Wij bieden ookk de optie voor jaloezieën op maat met ladderkoord. Hiermee kan je een contrast in jouw woning creëren door een afwijkende kleur ladderband te kiezen. Ladderband kan echter ook heel stijlvol en rustig ogen als je een kleur ladderband kiest die past bij de kleur van jouw houten lamel.

Hebben houten Bamboe een isolerende functie?

Naast een sfeervolle uitstraling worden houten jaloezieën ook gekenmerkt door hun isolerende werking. Normaliter verliest men maar liefst 20 tot 30% aan (gestookte) warmte via kale ramen. Doordat de houten lamellen op maat een groot deel van het raam bedekken, kan de warmte niet verloren gaan via de ramen. In de winter blijft het hierdoor heerlijk warm en in de zomer is het aangenaam koel in huis. Houten jaloezieën zijn dus niet alleen heel mooi, maar ook erg praktisch!

Wat kosten houten jaloezieen op maat?

Houten jaloezieën zijn over het algemeen duurder dan de andere vormen van raamdecoratie op maat. Doordat wij onze houten jaloezieën op maat in eigen fabriek produceren, bent u gegarandeerd van de beste kwaliteit én een zeer scherpe prijs. Door eigen productie zijn wij tot wel 40% goedkoper. Kies een van onze collecties houten lamellen, voer de gewenste maten in en zie direct de scherpe prijs voor jouw nieuwe houten jaloezieën op maat.

Gratis kleurstalen aanvragen

De Bamboe jaloezieën zijn in vele kleuren beschikbaar. Omdat de kleur van een houten lamel online iets afwijkt van het origineel, raden wij je aan om vrijblijvend gratis kleurstalen van onze collectie houten jaloezieën aan te vragen. Het voordeel hiervan is dat je thuis kunt kijken en vergelijken welke kleur het beste bij jouw wensen past. En kom je er niet helemaal uit? Wij helpen je graag. Stuur ons een mailtje met jouw wensen, maak een afspraak met een van onze interieurstylisten of plan een afspraak in voor een bezoek aan de showroom.