Taupe houten jaloezieën

Op zoek naar mooie houten jaloezieën in een natuurlijke kleur? Houten jaloezieën in de kleur taupe zorgen voor een luxe, warme en sfeervolle uitstraling in huis. Perfect voor de woonkamer, keuken en slaapkamer! Kies hieronder het gewenste materiaal, voer uw maten in, kies een van de luxe grijstinten en laat u verrassen door de scherpe prijs!

 

Basic

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Lindehout
 • 50 mm
 • Instapmodel
 • Laagste prijs
Adviesprijs € 89,54 Vanaf € 49,25

Houten jaloezieën Trend

In 10 tot 15 werkdagen op maat geleverd!

 • Paulownia hout
 • 50 mm
 • Luxe afwerking en opties
 • tot 300 cm breed
Adviesprijs € 110,51 Vanaf € 71,83

Deluxe

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Lindehout
 • 25 mm en 50 mm leverbaar
 • Luxe afwerking en opties
 • Tot 270 cm breed
Adviesprijs € 100,55 Vanaf € 62,34

Bamboe

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Bamboe hout
 • 50 mm
 • Nerfstructuur
 • tot 240 cm breed leverbaar
Adviesprijs € 94,64 Vanaf € 61,52

Houten jaloezieën Bamboe Exclusief

In 10 tot 15 werkdagen op maat geleverd!

 • Exclusief Bamboehout
 • 50 mm
 • Nerfstructuur
 • Hunter Douglas Systeem
Adviesprijs € 120,65 Vanaf € 78,42

Abachi

Volledig op maat geleverd in 15 werkdagen!

 • Zichtbare nerfstructuur
 • tot 360 cm breed
Adviesprijs € 100,95 Vanaf € 65,62
         
Beoordeeld met een 9.2 gebaseerd op 2152 beoordelingen

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat

 

Bekijk de houten / aluminium jaloezieën van onze klanten

Bekijk foto's »

Houten jaloezieën zijn de meest populaire vorm van raamdecoratie op maat. Langzaam verandert de smaak van Nederlandse huishoudens. Waar we voorheen voornamelijk kozen voor zwarte houten jaloezieën of witte houten jaloezieën, kiezen we nu liever voor natuurlijke kleuren zoals taupe. Taupe jaloezieën op maat komen qua kleur ook het meest overeen met natuurlijke houtkleuren. Deze kleur biedt voor elk interieur een mooie optie en is in veel populaire woonstijlen goed te combineren. Denk aan de Scandinavische, botanische of juist klassieke woonstijl. In ons assortiment vindt u taupe houten jaloezieën in verschillende materialen. Denk aan de standaard jaloezie van lindehout, maar ook jaloezieën van bamboe hout en Abachi hout. Elk materiaal geeft zijn eigen, unieke uitstraling. Waar gaat u voor?¶

Houten jaloezieën op maat in de kleur taupe

Houten jaloezieën in de kleur taupe samenstellen? In ons assortiment vindt u verschillende horizontale jaloezieën in de kleur taupe. De houten jaloezieën van lindehout zijn strak gelakt en leverbaar in veel mooie basiskleuren, zoals taupe. De houten jaloezieën van Abachi hout of bamboe hout zijn leverbaar in kleuren waarbij een duidelijke houtnerf te zien is. Dat maakt dat deze typen houten jaloezieën in minder kleurtinten beschikbaar zijn. Gelukkig zijn deze wel in een warme, luxe taupe kleur te verkrijgen.

Doordat wij alle houten jaloezieën op maat maken, heeft u de zekerheid dat uw jaloezieën altijd mooi aansluiten op uw ramen en kozijnen. Daarnaast kunt u uw taupe houten jaloezie altijd volledig naar wens samenstellen. Van afmetingen tot kleur en van lamelbreedte tot ladderband bij onze 50mm en 70mm jaloezieën.

Taupe jaloezieën voor iedere ruimte in huis

De houten jaloezieën van Joe Benelli zijn geschikt voor elke ruimte in huis. Van de woonkamer en keuken tot de slaapkamer. Speciaal voor badkamers bieden we onze Abachi houten jaloezieën aan. Deze zijn bestand tegen een hoge luchtvochtigheid. Niet voor niets wordt dit hout ook veel in sauna's gebruikt. Daarnaast zorgt de sfeervolle, warme uitstraling voor een stijlvol eindresultaat in uw woning. Taupe is immers goed te combineren met andere basiskleuren en natuurlijke tinten.

Taupe in combinatie met natuurlijk licht zorgt ook voor een mooi en natuurlijk ogend resultaat in uw woning. Doordat de lamellen van een jaloezie horizontaal worden geplaatst, kunt u heel eenvoudig de gewenste lichtinval en privacy bepalen. Door middel van de tuimelstang en het bedieningskoord kunt u de stand van de houten lamellen naar wens bedienen.

Stijltips voor taupe houten jaloezieën

Taupe is een mooie kleur die goed te combineren is met andere aardetinten en kleuren als wit, zwart en grijs. Om de natuurlijke uitstraling van taupe te behouden, is het aan te raden om uw taupe jaloezieën te combineren met andere natuurlijke kleuren en materialen. Denk daarbij aan katoen, linnen, wol, hout en leer. Zo kunt u een mooi contrast in uw interieur creëren zonder te hoeven kiezen voor uitgesproken kleuren. Bij onze 50mm en 70mm houten jaloezieën kunt u ook kiezen voor bijpassend ladderband om deze rustige kleur wat meer contrast te geven. Wist u dat wij ook gratis kleurstalen van onze ladderband collectie hebben?

Verschillende kleuren voor onze taupe houten jaloezieën

U zult versteld staan van de verschillende kleuren taupe in ons assortiment. Om de juiste kleur voor uw woning te kiezen, kunt u gratis kleurstalen aanvragen. Deze kleurstalen kunt u thuis bij de kleur van uw muur, vloer, meubels en accessoires houden en zo bepalen welke kleur jaloezieën voor de perfecte match zorgt. Bekijk de verschillende kleuren ook bij verschillende typen licht, zoals natuurlijk licht en sfeerlicht. Deze lichtbronnen hebben namelijk invloed op de uitstraling van uw nieuwe, grijze jaloezie. Naast grijstinten kunt u bij ons ook terecht voor mooie witte houten jaloezieën, zwarte houten jaloezieën en grijze houten jaloezieën.

Wat kosten taupe houten jaloezieën?
De prijs van raamdecoratie is altijd afhankelijk van de gewenste afmetingen. Zo ook bij onze houten jaloezieën in taupe. Voer daarom online de gewenste maten in, waarna u direct de prijs voor uw nieuwe raamdecoratie in beeld ziet. Bij het samenstellen van een houten jaloezie heeft u keuze uit verschillende extra opties. Er staat altijd aangegeven of er een meerprijs voor deze extra optie wordt gerekend. Zo heeft u de prijs voor uw nieuwe houten jaloezie volledig zelf in de hand.
Hoe maak ik taupe jaloezieën schoon?
Het schoonmaken van een houten jaloezie is erg eenvoudig. Het oppervlakkige stof op de horizontale lamellen kunt u eenvoudig verwijderen met behulp van een stofdoek of plumeau. Hier zijn ook zogeheten jaloezieborstels voor verkrijgbaar, waarmee het schoonmaken van een horizontale jaloezie nog sneller gaat. Bij vlekken kunt u de horizontale lamellen afnemen met een vochtige doek. Gebruik hier altijd lauw water voor en vermijd het gebruik van schoonmaakmiddelen. Hier kunnen bijtende stoffen in zitten die van invloed zijn op de kleur van uw houten jaloezie.
Worden mijn taupe houten jaloezieën kant en klaar geleverd?
Al onze jaloezieën worden kant en klaar gemaakt en volledig op maat geleverd. Zo ook onze taupe houten jaloezieën. Nadat u uw nieuwe raambekleding heeft ontvangen, hoeft u deze niet zelf nog eens in te korten. U kunt direct beginnen aan de montage instructies. En aangezien ook de montage kinderspel is, kunt u al snel genieten van uw mooie horizontale jaloezieën op maat.

 

Daarom kies je voor ons

 • Al 15 jaar de grootste online raamdecoratie specialist
 • Productie in eigen fabriek
 • Gemiddeld beoordeeld met een 9+
 • Showroom met advies op maat van opgeleide stylisten
Kan ik u ergens me helpen

Kan ik u ergens mee helpen

010 - 720 04 00
Of gebruik onze online chat